Τηλ./Fax: 2310 860 210
Δελφών 38 Θεσσαλονίκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

GEYZER EURO

Το φίλτρο GEYSER EURO είναι σήμερα η πιο αξιόπιστη λύση στον καθαρισμό του πόσιμου νερού. Καθαρίζει και απαλλάσει το πόσιμο νερό από όλα τα επικίνδυνα στοιχεία αφήνοντας να περνάνε τα ωφέλιμα μετάλλα-άλατα και ιχνοστοιχεία.

Το υλικό του φίλτρου έχει αναπτυχθεί και κατασκευαστεί από πυρηνικά ρώσικα εργαστήρια, ειδικό ινστιτούτο για στρατιωτική χρήση και δεν υπάρχει ανάλογο του. Περιέχει στη σύσταση του ιόντα αργύρου για υψηλή προστασία από βακτηρίδια και μύκητες. Το μέγεθος των πόρων διήθησης του είναι 1 micron. 

Το σώμα της συκευής GEYZER EURO έχει σχεδιαστεί και μελετηθεί από την SIEMENS και η κατασκευή του γίνεται από την CONTRADE LTD και του εργοστασίου IDEAL STANDARD USA, ευρωπαικό παράρτημα. 

Το υλικό της συσκευής είναι NOVODUR (ABS) της BAYER Γερμανίας, ειδική κατασκευή για συσκευές τροφίμων. Επίσης, το σώμα της συσκευής έχει διπλή επικάλυψη χρωμίου σε συμφωνία με την ATOTECH Technology (Ολλανδίας). 

Ακόμα, το σώμα της συσκευής έχει τη δυνατότητα να περιστραφεί για πιο βολική χρήση, ενώ το πλύσιμο του προσώπου με φιλτραρισμένο νερό από το GEYSER EURO βελτιώνει αισθητά την επιδρμίδα μετά από 2-3 εβδομάδες. Το φιλτραρισμένο νερό του GEYZER EURO συνιστάται ανεπιφύλακτα για το λούσιμο των μωρών με χλιαρό ή κρύο νερό. 

Είναι μια φορητή συσκευή, την οποία μπορείται κάλλιστα να πάρετε στα ταξίδια σας χωρίς το ρίσκο του νερού σε άγνωστα μέρη. 

Τέλος, το φίλτρο έχει ελεγχθεί στο Chernobyl μετά την πυρηνική καταστροφή και έδειξε πολύ υψηλή αποδοτικότητα στον καθαρισμό των ραδιενεργών στοιχείων όπως Caezium-137 (98,7%), Stroncium-90 (98,3%), Cerium-144 (98%), Evropium-153 (96,7%), Uranium (99,9%), Plutonium (99,7%), ενώ έχει υψηλή αποδοτικότητα στον καθαρισμό Χλωρίου, Αρσενικού, Κάδμιου, Υδράργυρου, Μόλυβδου, Ψευδάργυρου, Αμίαντου, Κρυπτοποριδίων και Μικροοργανισμών.